За нас

Tризвезден All inclusive хотел Златни Пясъци

All inclusive хотел в район Чайка

Разположен на склон, който плавно се спуска към златистият пясъчен плаж "Кабакум" и заобиколен от зелен собствен парк, хотел "Детелина" предлага на своите гости тишина, уют и спокойствие. Далеч от шума и нощната забава и в същото време само на 400 метра от брега на морето.

В хотел Детелина ще се насладите на своята пълноценна семейна почивка като съчетаете отдих сред красива природа, all inclusive комфорт, страхотна детска забава и вкусна храна.

Любителите на нощна забава могат да прекарат вълнуващи моменти в многобройните заведения и места за развлечения в Златни пясъци, разположени недалеч от хотела.

На територията на хотела е наличен безплатен паркинг за гостите с капацитет от 70 паркоместа.

Детелина Парк Хотел Варна" ООД, адрес на управление: гр.Варна, к.к."Чайка", хотел "Детелина" БУЛСТАТ: BG202164939.

Басейн

и парк-градина

Разхладете следобеда в басейна към хотела, насладете се на тихи занимания или книга на открито в прохладния зелен парк-градина. Градински шатри за почивка са позиционирани сред парка върху площ от около 1,5 декара. На разположение за активни занимания са фитнес уреди, тенис на маса и волейболно игрище. За децата възможностите за забавления са многобройни - детски басейн и обособена площадка с
люлки, пързалка и пясъчник, анимационни занимания включени в ол-инклузив програмата на хотела.

Допълнителни услуги

24/7 Рецепция

Сейф

Такси & Rent a car

Анимация

от 15.06 до 15.09 – Програма 2021

Куриерски услуги

Събуждане по телефона

Пране, химическо чистене

Паркинг

с капацитет от 70 паркоместа.

Рум Сервиз

Стая за багаж

Копирни услуги

Безплатен WIFI

в общите части и в стаите на хотела

Конферентна зала

Съчетайте полезното с приятното в един от страхотните хотели в Чайка, Златни пясъци! Организирайте своето делово мероприятие в добре оборудвана конферентна зала и се насладете на прекрасна морска атмосфера наоколо. Можете да избирате между две зали – голяма с капацитет до 100 места и малка, подходяща за срещи на до 30 човека. Залите са оборудвани с флип-чарт, озвучителна система, мултимедия и интернет. При ваше желание по време на мероприятие организираме кафе-паузи, бизнес-обеди, коктейли, официални вечери и др.

Клиентите за нас